Medlemssystem

Rideklubben St. Restrup (RSR) anvender en løsning fra firmaet Klubmodul til at håndtere tilmeldinger og betalinger. Det letter kassererens arbejde, da kontingentopkrævning og betaling for undervisning baserer sig på en automatisk Dankort abonnementsløsning samtidig med at det sikrer klubben en god og effektiv styring af økonomien som kommer alle medlemmer tilgode.
For at deltage i undervisning på RSR skal man være medlem. Derfor skal følgende fremgangsmåde anvendes når man gerne vil tilmelde sit barn eller sig selv til holdundervisning.

Tilmeldingsprocedure

1. Klik på den grønne tilmeld knap neden for. Der åbnes et nyt vindue til vores medlemssystem hvor du skal fortsætte med punkt 2.
  2. Opret en profil – dette gøres ved at klikke på person+ symbolet øverst i højre hjørne
  3. Log ind med denne profil og gå op under tilmelding og find kontingent og gennemfør betaling med Dankort. Når man gennemfører betalingen bliver beløbet for kontingent automatisk trukket med det samme og fremover hver måned bliver tilsvarende beløb trukket. Man får tilsendt SMS inden beløbet bliver trukket. Ved udløb af Dankort får man automatisk en påmindelse om dette som man SKAL reagere på ved at gå ind og opdatere med nye kortoplysninger
  4. Når man har tilmeldt sig kontingent kan man bagefter gå ind og tilmelde sig det hold som man er blevet enig med klubben og underviser om at man skal gå på. Herefter følger det samme procedure som under punkt 2 og beløbet bliver automatisk trukket hver måned.

Opsigelse

Opsigelse skal ske skriftligt via mail til klubbens mailadresse som er rideklubben.st.resrup@gmail.com.

Rettidig opsigelse skal ske inden d. 20. i måneden for at have effekt måneden efter. For sent modtaget opsigelse vil medføre et gebyr på 100 kr.

Ved spørgsmål til ovenstående kan man altid rette henvendelse personligt, skriftligt eller telefonisk til klubben eller et bestyrelsesmedlem. Oplysningsinformationer fremgår af denne hjemmeside og bestyrelsen kan findes under menupunktet i toppen. Telefon nummer står nederst på siden og man er altid velkommen til at ringe.

Andre betalinger

Vi tilstræber at være en kontantløs klub, så derfor opfordres alle klubbens medlemmer og gæster til at bruge MobilePay som betaling både ved stævner og arrangementer men også i dagligdagen ved køb af sodavand el. lign i cafeteria. På den måde undgår vi at friste svage sjæle og minimerer risiko for indbrud, samtidig med at arbejdsgangen for kassereren bliver meget nemmere. Vi håber også at klubbens medlemmer og besøgende vil synes at det er nemmere ikke at skulle rende rundt med kontanter.

Her finder du vores velkomstbrochure som beskriver det meste af det du har brug for at vide som medlem af rideklubben.