Rideklubben Store Restrup
Vores staldpersonale

Generelt

På RSR har vi 22 bokse ialt. 14 er hestebokse og 8 er ponybokse. Alle bokse er udstyret med vandkop og nogle er udstyret med haybar. Alle står på træpiller som købes på rideskolen. Vi anvender udelukkende godkendte træpiller som er fri for limrester.

RSR står også for hø og wrap og vi anvender kun den bedste kvalitet da vi erfaringsmæssigt ved, at godt foder er lig sparede dyrlægeomkostninger. Desuden tilbyder vi Hippolyt Solo og Naturmüsli som krybbefoder. Det er frivilligt om man vil købe krybbefoder af RSR eller om man vil sørge for, at der står færdigblandede bøtter, som vores staldteam kan fodre med.

Hø/Wrap og træpiller skal købes af RSR. Som opstalder forventes det, at du deltager aktivt i lejlighedsvise arbejdsdage, foruud for stævner og øvrige aktiviteter – som altsammen er med til at gøre RSR til et rart sted at være.

Pasning af stald

Vi har 3 dygtige staldmedarbejdere til at varetage ind- og udlukning. Krybbefoder gives inden udlukning og ved indlukning. Der bliver fodret med hø/wrap på foldene og staldeamet sikrer, at hestene altid har adgang til vand og stråfoder. Vi har en turnusordning blandt opstalderne, så opstalderne har en lukkevagt. Lukkevagten giver hø/wrap som er stillet frem af staldpersonalet, fejer staldgangen, sikrer at rytterstuen er pæn, tømmer trillebør i ridehus og sikrer at alt lys er slukket og at der er lukket for natten.

Se vores tjekliste for lukkevagten her…

Udlukning sker som hovedregel inden kl. 09 om morgenen og indlukning følger de lyse timer på året. Dvs. om sommeren får de mere foldtid end om vinteren.

Adgang til ridehus

Da vi også er en rideskole med elevheste, må man som opstalder påregne at ridehuset som udgangspunkt er forbeholdt elevskolen mellem kl. 16 og 19 hver dag i hverdagene. Det svinger dog lidt afhængigt af holdstørrelse. Der er ingen elevskole i weekenden så her er ridehuset frit tilgængeligt.

Priser

Nedenfor kan du se de gældende priser. Hver måned får man tilsendt faktura pr. mail som kan betales via dankort eller bankoverførsel. Inden man bliver opstalder på RSR skal indbetales et depositum på 1.500 kr. Dette returneres når boksen er fraflyttet og rengjort minus det forbrug der måtte have været efter opsigelse. Man skal også være medlem af rideklubben for at være opstalder.

• Opstaldning Hest

• Kr.1.300måned
    • Fri adgang til alle faciliteter
    • Sadelskab i aflåst lokale
    • Rytterskab til støvler, vest og hjelm
    • Plads til eget tilskudsfoder og stævneskab
    • Ind- og udlukning alle ugens 7 dage
    • Fodring morgen og eftermiddag
    • Faktureres månedsvist forud
  • Opstaldning Pony

• Kr.1.200måned
    • Samme fordele som ved hest
  • Hø/ Wrap 5 kg pr dag

• Kr.250måned
  • Der kan købes i pakker af 5 kg, 7,5 kg, 10 kg, 12,5 kg og 15 kg. Prisen for

• 5 kg er 250 og stiger proportionalt således at
    • 7,5 kg koster 375 kr.,
    • 10 kg koster 500 kr.,
    • 12,5 kg koster 625 kr. og
    • 15 kg koster 750 kr.

Alt hø vejes af til hver fodring så det sikres at hver enkelt dyr får det aftalte antal kg.

• Hippolyt Tilskudsfoder

• Kr.8pr. kg.
    • Det aftales med staldpersonale hvor meget ens hest/ pony skal have
    • Dette bliver fordelt over 2 måltider pr. dag
    • Faktureres månedsvist forud
  • Træpiller

• kr.50pr. pose
    • Faktureres månedsvist bagud efter forbrug
    • Bestilles ved staldpersonale som registrerer forbrug
    • Man skal gennemsnitligt påregne ca. 4-8 poser pr. md.
    • En pose vejer 15 kg.
    • Kun godkendte træpiller